Onze cliënten zijn de beste referentie

Basic-Fit / HealthCity

“Ik maak graag gebruik van de diensten van EnergieLive. Het is een degelijke partner waar ik alles ‘over de schutting kan gooien’. Het is fijn om een vast accountteam te hebben dat de zaken snel en doortastend voor mij oppakt. EnergieLive zorgt voor uitstekende tarieven en monitoren zaken als bijvoorbeeld de gecontracteerde vermogens.”

Gerard van Medevoort
International Facility & Purchase Manager

Cliënt sinds 2009
268 locaties

S.V. RAP

“Toen wij de besparing van het sportcollectief onder ogen kregen was het besluit natuurlijk snel genomen. Het overstappen en toevoegen aan dit collectief werd voor ons gedaan en verliep gelukkig vlekkeloos. Op gedoe zit je natuurlijk niet te wachten. De vragen die ik had werden snel en adequaat beantwoord. De jaarlijkse besparing meer dan 30%. Geweldig!”

Jurriaan Frakking
Voorzitter

Cliënt sinds 2013
1 locatie

Fitness Center Weesp

“Top service, top team, echt aan te raden!”

Robin Leenders
Directeur

Cliënt sinds 2015
1 locatie

Het Sportbedrijf Raalte BV

“EnergieLive is voor ons een grote meerwaarde. In de dagelijkse praktijk blijkt dit niet alleen uit onze scherpe tarieven maar vooral ook uit het meedenken. Of nog beter gezegd: de ontzorging. Er wordt meegedacht op basis van analyse van verbruikscijfers en EnergieLive komt met ongevraagd advies om onze kosten zo laag mogelijk te houden en daarmee het sporten en bewegen van onze gebruikers dus zo goedkoop mogelijk te houden.”

Peter Gras
Directeur

Cliënt sinds 2014
5 locaties

Basic-Fit
HealthCity
RAP
Sportbedrijf Raalte
AFC
Jaap Eden
Schaatshal Leiden
Sportservice Doetinchem
Sportbedrijf Amstelveen